TeamWork Makes The DreamWork 

LÅT MIG VISA DIG VÄGEN,

i hur du skapar ditt drömliv!

Either I move away from pain,

OR TOWARDS PLEASURE?

Hållbar Hälsa Med Optimalt Vatten

Den viktigaste pusselbiten till hållbar hälsa är ett äkta, rent och levande vatten och att vårt svenska kranvatten är starkt förorenat, är inget vår allmänbildning genom skolssystemen eller media informerat osss tydligt nog om.

De ca 20 000 - 100 000 olika kemikalier som finns i vårt nuvarande kranvatten, ssom inte renas i reningsverken, eller av grundläggande filter för de som har egen brunn, lagras tyvärr i våra kroppar och skapar diverse obalanser. Det reningsverken gör är att vi inte blir direkt baksjuka, men, å andra sidan leder detta leder på lång sikt till sjukdomar eller åtminstone en mer eller mindre allvarligt nedsatt hälsa.

Många tror att nedsatta livsenergi, allergier, brist på ork osv. hos sig själv och sina djur beror på gener, ålder, livsstil, eller är medfött, medan kranvattnet är en väldigt stor bov i det hela.

Kangenvatten™ är ett unikt hälsovatten som företaget Enagics vatten-joniseringsmaskiner skapar. Detta är en högkvalitativ, medicinskt klassad rening- och joniseringsteknik från Japan som funnits på världsmarknaden i snart 50 år men i Sverige är det fortfarande relativt nytt .

Tekniken skapades för användning på sjukhus då dess unika egenskaper bevisats celläkande och regenererande genom ett stort antal kliniska studier. Du har möjlighet att hälsoförsäkra din och dina djurs kroppar OCH göra hela ditt hem till en kemikalie och giftfri plats genom denna unika helhets-investering och hälsokälla.

Eftersom vi består av minst 70% vatten förstår vi hur det styr kroppens alla funktioner och system och undersökningar visar att 75% av befolkningen är uttorkade, vilket ofta leder till avsevärt begränsad energiproduktion och sämre hälsa. 

En optimal återfuktad kropp är avgörande för att hålla oss och våra djur friska och förebygga sjukdomar och ett rent och kraftfullt antioxidant vatten jobbar förebyggande för hälsoproblem. Vi behöver bli medveten om det rätta vattnets vikt gällande hälsa då det påverkar oss alla på djupet, livsenergin och vårt mentala mående.


Enagic har längst erfarenhet, kunskap och trygghet i världen med sin unika joniseringsteknologi. De innehar sju patent inom teknologin, vilka endast kan hållas i ett visst antal år så därför kan nu även andra företag använda tekniken i deras produkter, vilket naturligtvis redan har gjorts i viss utsträckning.

Man bör beakta att Enagic är det enda företag i världen som fortfarande tillverkar alla delar samt monterar dem i egna, certifierade, produktionsfabriker i Japan. 


Vi är idag allvarligt försurade både pga vad vi äter och dricker, vår omgivning, vad OCH hur vi gör saker samt vilka tankar vi tänker. Stress är oerhört påtaglig, både i arbete, sportsammanhang och vid träning och tävling.

Jag väljer att se till hela bilden och hur viktig varje del är med vårt vatten som den saknade pusselbiten, och essensen av dess kvalitet och hur vi kan optimera våra kroppar på ett naturligt vis.


Tänker er en värld där hästar utvecklas bort från alla de onödigt vanliga sjukdomstillstånd som kolik, hovproblem, luftvägsproblem, hudsjukdomar, infektionssjukdomar, ortopediska problem, metaboliska sjukdomar, parasitinfektioner, virus- och bakterieinfektioner. Dessutom alla de ofantliga kostnader och belastning som läggs på veterinärvården. För mig är valet självklart med denna medicinskt klassade maskin med över 80 st användningsområden för ett giftfritt liv istället för alla dessa kemikalier. 


Följ länken och lär dig mer om Hållbar hälsa & vatten

unsplash