Tjänster

helhetshälsa * ridkonst * frihetsdressyr * trickträning * kommunikation * problemlösning

MINA TJÄNSTER

Vad och hur vill du träna? Det är faktiskt helt upp till dig! Jag erbjuder en rad olika tjänster och möjligheter för att passa varje inriktning, disciplin, önskemål och plånbok.


Hästhantering, helhetshälsa, ridkonst, frihetsdressyr, trickträning, rörelseterapi, problemlösning m.m.


Man kan träna på distans eller så kommer jag till dig. Möjlighet finns att boka mig för privat träning, kurs med enskilda lektioner och teori eller clinic. Minst 4 ekipage vid kurstillfälle.


Man lär så länge man lever.

Jag är även återförsäljare av fantastiska produkter som är för både din och din hästs hälsa. Läs mer nedan och hör av dig till mig för beställning!


AME Products

Mineraler och vitaminer för häst, hund och människa. AME Products profil är en alternativ helhetssyn med avancerad mineral och vitaminterapi.

För mer info: www.ameproducts.se


Primero Total

Primero TOTAL är ett spannmålsfritt energi- och fiberrikt koncentrerat foder, lågt i stärkelse och utan tillsatt socker. TOTAL har utvecklats av engelska Hästfysiologer och funnits på marknaden sedan år 2000. Målet är att hjälpa dagens moderna hästar att stärka och bibehålla ett balanserat och sunt fodersmältningssystem, utan att ge avkall på hästens individuella näringsbehov.


Om din häst inte klarar sig enbart på grovfoder är TOTAL ett unikt komplement, ett friskvårdande, enkelt, tryggt, ekonomiskt foder som utgår från hästens egen förmåga att ta upp näring. Ett foder för alla hästar, alla discipliner, alla åldrar.


TOTAL innehåller hackat hö och gräspellets för att hästen ska tugga länge och förlänga ättiden, ärtor som är en bra proteinkälla för häst, tillsatt linfröpellets med olja och fibrer ger den rena skonsamma energin. Probiotikan Yea Sacc är bra för tarmhälsan, elektrolyter, vitamin och mineral samt några örter tillgodoser hästens dagliga behov av näring.

För mer info: www.eqvital.se


Holistic

Holistic är ett helsvenskt kunskap- och grossistföretag som utvecklar och säljer kosttillskott samt tillhandahåller superfoods av hög kvalitet.

För mer info: www.holistic.se


Bertil Pettersson Plus & Minus

Företagets vision är att få hela vår miljö i balans och därmed så många människor som möjligt att må bra i vår föränderliga värld.

För mer info: www.plusminus.st

Isabella Hultgren

info@naturligtvisbella.se

073 - 77 66 77 3

© Naturligtvisabella 2019

Jag utgår från:

Alvesta, Småland

(visa på kartan)