Om

#flowyourself

OM OSS

Hästarna är min familj, mina vänner, mina svagheter och styrkor, de är min glädje och min sorg, min tröst och min tillit.
De är med all min tvekan och all säkerhet, en självklar spegelbild av mig, min uppfattning, mina förutsättningar och dagsform.


Denna vackert nakna själsliga kontakt med våra hästar är den största av gåvor. Det är lätt att missa i alla dagliga rutiner och uppsatta mål.

Kom alltid ihåg att du när som helst kan stanna upp och så finns de alltid där. Hästen är lojaliteten i egen hög person.

compadre

iceman

Min filosofi

Det finns bara ett sätt som är rätt - och det är ert!


..och jag er vägvisare och/eller kartläsare. Jag coachar er bland alla genvägar, senvägar, känslostormar och balansgångar som ni stöter på. Med hjälp av min kunskap, erfarenhet, fantasi och kärlek för att hjälpa.

Mina tankar

Mitt umgänge och min träning med hästar (och människor) inspireras av våra grundläggande behov. En individ, ett ekipage, i balans. Hela vårt immunsystem bygger på det, vår överlevnad.


Det ger livskvalitet, frihet, lycka och kärlek!

Om mig

Jag är hon som vill sprida kärlekens budskap till hästar och människor genom medveten samvaro och närvaro i tillvaron.

Jag gör mitt bästa i att möta mig själv och andra genom att använda alla mina sinnen. Se, höra, känna, lukta, smaka - och lyssna till magkänslan, det sjätte sinnet, vårt undermedvetna, eller vad vi än vill kalla det.