Hållkäften-vatten * för en riktig Hållkäften-livsstil

"Okej, så vad sjutton är nu detta", tänker du nog nu! Eller så har du stenkoll! Det är nämligen lite så det ser ut här i världen vad gäller vårt vatten. Antingen har man ingen aning om vad det pratas om eller så har man ett gediget intresse.

Så det jag pratar om handlar egentligen bara om något så självklart som vatten och vattenmedvetenhet, som tyvärr inte alls är så stor som den borde. Pengar är tyvärr vad som styr allt för många här i världen och rikedom kan ha en obehaglig förmåga att förblinda oss. Sveriges vatten, vad vet vi EGENTLIGEN?!

Det jag kallar Hållkäften-vatten är snarare en Hållkäften-livsstil, för det är så mycket mer än bara vatten. Ett vatten, en livvstil, massor av antioxidanter & oändligt med möjligheter för båda djur och människor.

Alla dessa produkter som de kränger på oss för att kompensera det som i grund och botten är uttorkning. Vi har torrt hår men fet hårbotten, torr hud på fötterna men fet i ansiktet. Armhålor och fötter med illaluktande svett, omättlig hunger, sötsug, muntorrhet, svårt att gå på toaletten, allergier - listan fortsätter!

Vi "behöver" speciella produkter för sminkbortagning, handkräm, fotkräm, ansiktskräm och antirynkkräm, speciella produkter till djuren osv.

Ärligt talat så lever vi bland så mycket kemikalier och trycker i oss piller för symptom vi får av denna "dolda" uttorkning. Mensvärk! Huvudvärk! Stopp!

Våra hästar ska vi ju inte ens tala om vad gäller ohälsa idag, eller jo.. det är just det vi ska göra nu - prata om det, sprida ordet! Så låt mig inspirera dig att MÅ SÅ MYCKET BÄTTRE tillsammans med mig på min resa - och låt det bli VÅR resa!


Jag låter listan nedan tala för sig själv, punkt.
Boosta med massor av antioxidanter | 8.5 - 9.5
Återfukta hud, hår och päls | 4.5 - 6.0
Rengör, tvätta & avfetta | 11.5
Neutralt & filtrerat | 7.0

Desinfektion | 2.5

Vanligt vatten är inte längre "vanligt" men även om det så skulle vara, kvarstår problemet med all den stress och försurning som våra kroppar utsätts för. Innan jag lade om min livvstil förstod jag inte hur mycket saker som faktiskt inte var min kropp, utan det tillstånd som den - jag(!!) befann mig i pga. uttorkning.


Jag unnar verkligen ALLA att få känna skillnaden!!

Följ mina hjärte-projekt

@DJFRENGER

#tarraxalady

2018 startade min karriär i Sverige, fortsatte 2020 i Frankrike, 2021 i Danmark & 2022 i Norge & Kroatien.

@SHUTUP_LIFESTYLE

#shutuplifestyle

För att det inte är något snack om saken. Så bara kontakta mig så får du en gratis prova på.

@NATURLIGTVISABELLA

#flowcreator

Träning för kropp & själ mellan häst & människa. Ett tankesätt som ger en livsstil full av kärlek & mening.